Na mijn studie en drie ervaringsjaren elders, ben ik in 1998 gestart bij het kantoor als gecertificeerd accountant.Na enkele jaren heb ik het kantoor van mijn vader mogen overnemen, waardoor ik tevens eigenaar ben geworden. Door de vele veranderingen in wetgeving, werkwijzen, automatisering etc. is ons vak volop in beweging. De contacten met en de diversiteit van de klantenkring, maakt het een leuk en boeiend beroep. Ter ontspanning help en kijk ik graag bij de sporten van onze dochters en stap ik regelmatig op de mountainbike.
Voordat ik in 2019 als zelfstandig interim-accountant AA ben gestart, heb ik ruim 15 jaar ervaring opgedaan bij verschillende accountantskantoren, waarvan de laatste 11 jaar als relatiebeheerder/accountant bij een middelgroot kantoor met 70 mensen.Als zelfstandig ondernemer ben ik sinds oktober 2020 werkzaam voor de Man Accountants als interim accountant. Hierbij houd ik me voornamelijk bezig met de review van dossiers en de vaktechnische begeleiding van assistenten. Mijn vrije tijd besteed ik vooral aan sporten als voetbal, tennis en hardlopen.

Ed Baltus

salarisadministrateur | assistent accountant
Mijn naam is Ed Baltus en ben sinds 1990 als assistent accountant in dienst van accountantskantoor De Man. Ik ben verantwoordelijk voor de salarisadministratie van de werkgevers in verschillende branches. Daarnaast verzorg ik jaarrekeningen en fiscale aangiften.
Ik ben sinds enkele jaren belastingadviseur en fiscalist bij De Man. Ik ben verantwoordelijk voor alle fiscale werkzaamheden zoals aangiften, advisering, estate planning, omzetting van bedrijfsvormen etc. Daarnaast ben ik gecertificeerd financieel planner.
Ik ben vanaf 2008 werkzaam bij Accountantskantoor de Man. Ik werk hier al een aantal jaar met plezier. Mijn werkzaamheden bestaan onder andere uit: Inkomstenbelasting aangifte, Omzetbelasting aangifte, Jaarverslag, Vennootschapsbelasting aangifte en overige fiscale werkzaamheden. In 2013 heb ik de opleiding voor Belasting Consulent afgerond.
Na 14 jaar bij een administratiekantoor in Heiloo te hebben gewerkt, werk ik sinds 1998 bij De Man Accountants op het secretariaat. Het is afwisselend werk met leuke contacten met cliënten.
Ik vind het een gezellig en ongedwongen kantoor.
Ik ben hier al geruime tijd werkzaam en heb veel zien veranderen. Van stencilmachine, typen in veelvoud met carbonpapier, de eerste computer tot automatisering en digitalisering.
Speerpunten: afwisseling, contact met cliënten en gemoedelijke sfeer.
Mijn naam is Hanneke van Soest en sinds mijn 18e ben ik werkzaam in de accountancy. Voor mij zijn de mensen achter de cijfertjes zeker een belangrijke toevoeging aan dit veelzijdige werk.
Naast het samenstelwerk verzorg ik sinds een paar jaar ook de loonadministraties van een aantal cliënten wat een mooie aanvulling geeft op de accountancy werkzaamheden.
Mijn naam is Edwin Veldkamp, getrouwd en twee kinderen. Ik ben sinds mei 1998 met veel plezier werkzaam als allround assistent-accountant bij Accountantskantoor de Man B.V.
Mijn werkzaamheden bestaan o.a. uit het verwerken van administraties, samenstellen van jaarrekeningen, het verzorgen van loonadministraties en overige aangiftes zoals inkomsten- en vennootschapsbelasting. Kortom een gevarieerd pakket aan werkzaamheden.
Naast mijn werk ben ik nog penningmeester van een stichting met ten doel het exploiteren van een tenniscentrum. Tevens doe ik aan tennis en vind het leuk om bij de voetbal van mijn jongste zoon te kijken.
Ik ben sinds 1995 werkzaam in de accountancy, en sinds 2007 in dienst bij Accountantskantoor De Man. Mijn werkzaamheden bestaan uit het verwerken van administraties, samenstellen van jaarrekeningen, verzorgen van aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. Ook verzorg ik voor diverse klanten de loonadministratie.
Ik ben sinds 2009 werkzaam in de accountancy. In 2012 heb ik de opleiding voor belastingconsulent afgerond. Daarna ben ik gestart met de opleiding HBO accountancy. Ik werk sinds 1 januari 2021 bij Accountantskantoor De Man. Mijn werkzaamheden bestaan uit het verwerken van administraties, het samenstellen van jaarrekeningen en het verzorgen van aangiften inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en omzetbelasting.

Wilt u eerst eens kennismaken met één van onze specialisten? Neem dan contact met ons op. Contact