RUIM 95 JAAR ERVARING
DESKUNDIG
UW SPARRINGPARTNER
PERSOONLIJK CONTACT

SALARIS ADMINISTRATIE

Salarisverwerking is een vak apart. Complex door de fiscale wet- en regelgeving, maar premies en pensioenregelingen worden ook jaarlijks herzien. Wilt u ook dat uw medewerkers op tijd betaald krijgen en dat alles zo efficiënt mogelijk wordt verwerkt? Schakel ons dan in. Wij helpen u graag!

ADMINISTRATIE

Geen omkijken meer naar uw administratie? Nooit meer verdiepen in de ingewikkelde wet- en regelgeving? Kostbare tijd besparen? Besteed dan nu uw administratie uit. Zo houdt u meer tijd over om te ondernemen!

FISCALE ZAKEN

De fiscale wetgeving verandert continu. Dankzij permanente educatie is onze fiscalist altijd op de hoogte van alle fiscale eisen en faciliteiten. Zo kan hij u een advies op maat geven die aansluit bij uw situatie. Verder bieden wij ondersteuning bij aangiften, financiële planning en indienen van bezwaarschriften. Dus zoekt u een partner op fiscaal gebied? Neem dan contact met ons op.

ACCOUNTANCY

De jaarrekening is de financiële verantwoording van uw bedrijf. Dit is een belangrijke bron van informatie voor u, maar ook voor de belastingdienst of uw bank. Het opstellen van de jaarrekening is complex en vereist vakkennis en deskundigheid. Onze accountant heeft kennis van uw branche en u kunt vertrouwen op een deskundig en betrouwbaar advies.

Wij zijn aangesloten bij

Onze kwaliteit is hierdoor gewaarborgd, dankzij toetsingen en permanente educatie. Vanzelfsprekend zijn wij op de hoogte van de meest recente wetswijzigingen en fiscale ontwikkelingen. Wij voldoen aan alle strenge kwaliteitseisen die gesteld zijn door de Raad van Toezicht van onze beroepsorganisatie en de AFM.

Zoekt u een accountant in Alkmaar? Al 95 jaar kunt u bij Accountantskantoor De Man terecht in het prachtige centrum van Alkmaar voor een deskundig en betrouwbaar advies op het gebied van fiscale zaken, accountancy, administratie en salarisadministratie.

Wij werken onder meer voor deze branches

Al 95 jaar kunt u bij Accountantskantoor De Man terecht in het prachtige centrum van Alkmaar voor een deskundig en betrouwbaar advies op het gebied van fiscale zaken, accountancy, administratie en salarisadministratie.

Zoekt u een accountant in Alkmaar en wilt u deskundig en betrouwbaar advies? Neem dan contact op Contact